Wij zijn aan de slag voor Capelle!

Harriët Westerdijk is wethouder en Caroline Penterman (fractievoorzitter), Leon Anink, Mark de Jong en Jeroen Kolster zijn geïnstalleerd als raadslid namens de Capelse VVD. John Brasser en Sherwin Safavi Nic zijn de bugerraadsleden. Ook meedoen? Word lid!

Nieuws

15 maart verkiezingen – Doet u ook wat nodig is?

Op 15 maart 2023 vinden de verkiezingen voor de Provinciale Staten en voor de Waterschappen plaats. Voor Capellenaren geldt dat wij stem uitbrengen op kandidaten voor de provincie Zuid-Holland en voor het Waterschap van Schieland en de...

Lees meer

Standpunten

Lage lasten en gratis parkeren

We hebben de laagste lasten van de regio. In Zuidplas betalen inwoners bijna 200 euro meer dan in Capelle en in Krimpen aan den IJssel zelfs 350 euro meer. De VVD heeft de afgelopen 12 jaar een financieel solide beleid gevoerd in Capelle. Daardoor kunnen we de lasten laag houden. Stem 16 maart VVD voor lage lasten en gratis parkeren.

Bouwen, bouwen, bouwen

Er zijn meer woningen nodig voor onder andere starters en senioren. Daarom zetten we vol in op het realiseren van 5.000 woningen in de nieuwe wijk Rivium.

Veiligheid voorop

Veiligheid is prioriteit voor de Capelse VVD. Iedere wijk een wijkagent en meer cameratoezicht in de wijken. 

Doe mee

Word lid!

Wil je meepraten, denken en beslissen over de toekomst van Capelle en Nederland. Jezelf verder ontwikkelen? Je netwerk uitbreiden? Of gewoon de VVD steunen? Word dan lid van de (Capelse) VVD. Je bepaalt zelf hoe actief je wordt.

Nieuwsbrief

Activiteiten

Geen evenementen gevonden!

Onze mensen

Harriet Westerdijk

Wethouder en fractievoorzitter

Mels Landzaad

Raadslid

John Brasser

Burgerraadslid

John Renirie

Secretaris en fractieassistent

Sebastiaan Paling

Voorzitter Capelse VVD

Carel van der Poel

Penningmeester Capelse VVD

Stel je vraag aan de Capelse VVD

3 + 5 =