6 juni – Politiek café Klimaat, Energie en Duurzaamheid

Klimaat, energie en duurzaamheid: onderwerpen die ons allemaal raken en waar de meningen over verdeeld zijn. Een mooi liberaal dilemma dus om met elkaar over in gesprek te gaan op dinsdag 6 juni, 19:30 uur, Eetcafé ‘t Keerpunt (Bergweg 64, Rotterdam). Deze bijeenkomst staat open voor leden alsmede niet-leden die zich kunnen vinden in een liberale, optimistische kijk op de transitie.

Het thematisch netwerk Liberaal-Groen en de Rotterdamse VVD organiseren: de VVDx TalksBepaal met Silvio Erkens en Marike Abrahamse ons liberale klimaat- en energiebeleid‘. Wil je hierbij aanwezig zijn? Aanmelden verloopt via MijnVVD of stuur een e-mail naar secretaris@liberaalgroen.vvd.nl

VVD-Tweede Kamerlid Silvio Erkens, Rotterdams raadslid Marike Abrahamse en het VVD-netwerk Liberaal Groen gaan in gesprek met jullie, zodat we onze visie verder ontwikkelen: ons energiesysteem, de duurzame economie, de eigen verantwoordelijkheid van burgers in de transitie en de rol van de overheid. Praat en denk mee!

Gaan we straks kernenergie produceren op de Maasvlakte? Hebben we wel voldoende personeel in onze stad om de energietransitie voor elkaar te krijgen? Zo maar eens een paar vragen die spelen rondom de energietransitie in Rotterdam én omliggende gemeenten.

 

Datum

06 06 2023
Expired!

Tijd

19:30 - 22:30

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *