Save the date voor Politiek Café over duurzaamheid op 26 juni

Politiek Café – Duurzaamheid in Capelle

Graag nodigen wij u uit voor ons politiek café met als thema Duurzaamheid in Capelle a/d IJssel. Na een openingswoord van onze wethouder duurzaamheid Nico van Veen gaan we graag met u in gesprek over de volgende vraag: wat doet de politiek, en wat kan ik doen?

Verschillende deskundigen zullen een voordracht houden en in een panel in debat gaan. Is het bijvoorbeeld aan de gemeente om moeilijke energiekeuzes te maken?

Deskundigen (o.a.):

  • Mirjam Nelisse (Provinciale Statenlid VVD Zuid-Holland)
  • Leon Anink (fractievoorzitter van de Capelse VVD)
  • John Renirie (bestuurder in het maatschappelijk middenveld)

Wilt u zich op korte termijn aanmelden voor deze unieke VVD- bijeenkomst? U bent van harte welkom, samen met een eventuele gast. Als gevolg van de Covid-richtlijnen is het aantal plaatsen beperkt.

Wat:               Politiek Café – Duurzaamheid in Capelle
Wanneer:       Zaterdag 26 juni, 20h00 (inloop vanaf 19h30*)Waar:             Hockeyclub Capelle, Capelseweg 33, 2907 XACapelle aan den IJssel
Waarom:       Een boeiende en gezellige avond!

Bent u erbij? We ontvangen u heel graag! Meldt u zich per e-mail aan bij Angela van der Vorm: angela.vandervorm [@] gmail.com. Voor verdere vragen kunt u zich wenden tot Caroline Penterman: ctfpenterman [@] gmail.com

*Vooraanmelding is noodzakelijk vanwege de Covid-richtlijnen. Maximum aantal bezoekers volgens de op dat moment geldende regels.