Caroline Penterman

Fractievoorzitter

Caroline als raadslid en fractievoorzitter

Namens de VVD ben ik gemeenteraadslid in Capelle aan den IJssel. Ik woon met mijn gezin in Middelwatering en wil me er graag voor inzetten dat in Capelle wonen steeds weer een stukje beter wordt. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van een boekwinkel in Rotterdam, Maximus Hillegersberg, en betrokken bij verschillende scholen en sportverenigingen in Capelle samen met mijn man en mijn kinderen. De komende jaren zal ik me met name bezighouden met Stadsontwikkeling en -beheer (SOB). Op het gebied van wonen ligt behoorlijk wat uitdaging. Er zullen meer woningen gebouwd of verbouwd moeten worden om aan de vraag naar woonruimte te voldoen. Ook afval staat in de klachten top-5 van de gemeente. Genoeg te doen dus en samen aan de slag voor het beste resultaat!

Als fractievoorzitter van de Capelse VVD zie ik een goede samenwerking als mijn belangrijkste doel. Samenwerking binnen ons fractie-team, met de coalitie- en oppositie partners en met het College.

De komende vier jaar staat met elkaar resultaat bereiken in een prima sfeer voor mij centraal. Raadslid zijn vraagt veel inzet en tijd. Het is belangrijk dat we dit met plezier kunnen invullen en hier lever ik graag mijn bijdrage aan.

Stel je vraag aan Caroline

9 + 6 =