Jeroen Kolster

Raadslid

Jeroen als raadslid

Ik heb als kind altijd de wind mee gehad. Ik ben vrijwel probleemloos opgegroeid met ouders die goed voor mij zorgde. Er was genoeg geld om te studeren, op vakantie te gaan, dagjes weg, enzovoorts. Daardoor heb ik mij kunnen ontwikkelen tot het mens dat ik nu ben. Mijn doel als raadslid is om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk kinderen voor zover als mogelijk kunnen opgroeien in dezelfde omgeving zoals ik die vroeger heb mogen ervaren.

Het is belangrijk om ieder kind de mogelijkheid te geven om zich te kunnen ontwikkelen. Daarbij hoort dat als je ouders geen contributie voor je kunnen betalen de gemeente dat voor je doet. Hetzelfde geld voor culturele activiteiten. Als liberaal vind ik vrijheid en verantwoordelijkheid belangrijk. Ieder mens is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar toekomst. Dat betekent ook dat als er mensen nodig zijn die hulp nodig hebben, daar een verantwoordelijkheid ligt voor de gemeente om die mensen te helpen.

Tegelijkertijd wil ik als raadslid grip houden op de financiën. Ik wil ervoor waken dat er teveel sociale partijen zijn die elkaars werk proberen te doen. Daarom is het belangrijk om inzichtelijk te maken wat de gemeente allemaal (al) doet en of dat effectiever en efficiënter kan. Zorgen voor degene die een steuntje in de rug nodig hebben en tegelijkertijd waken over de betaalbaarheid daarvan is waar ik mij tot en met 2022 mee bezig zal gaan houden.

U kunt bij mij terecht voor vragen, opmerkingen of klachten over volksgezondheid, jeugd, ouderen, gehandicapten, Wmo, vrijwilligerswerk, werk en inkomen, sociale werkvoorziening, minderheden, inburgering en emancipatie, welzijnsbeleid en -organisatie, kunst en cultuur, sport en recreatie, accommodatiebeheer, economie, werkgelegenheid en winkelcentra.

Stel je vraag aan Jeroen

15 + 3 =