Lokaal Doneren

Je kunt je gift overmaken op rekeningnummer:

NL26 ABNA 0575 6713 27 ten name van VVD

Elk bedrag is welkom en helpt ons bij de permanente campagne voor de VVD, het organiseren van activiteiten en het Capelse nog mooier maken. Dankjewel!

Kan ik mijn bijdrage aftrekken van de belasting? Ja, dat kan. De VVD heeft ANBI status en dan kun je jouw gift als aftrekpost opvoeren bij de belastingaangifte. Er gelden wat voorwaarden. Meer informatie vind je op de site van de Belastingdienst.

Wordt mijn gift openbaar gemaakt? Wij registreren alle bijdragen. Alleen als het totaal van je giften in een kalenderjaar € 1.000,- of meer is, maken we het openbaar. Dat gebeurt in de jaarrapportage van het VVD-hoofdbestuur.

Ik wil graag op een andere manier een bijdrage leveren, kan dat? Jazeker, dat kan. Fijn dat je een bijdrage wil leveren! Hiervoor kun je het beste een e-mail sturen naar bestuur@capelsevvd.nl.

Giftenreglement: De VVD staat voor transparantie en en onafhankelijkheid. Bij alles wat wij als partij doen en wat de mensen die ons vertegenwoordigen doen. Zeker bij het accepteren van giften mag er geen enkele twijfel bestaan over ons handelen. Daarom hebben wij een giftenreglement gemaakt. Download hier het giftenreglement.