Mijn naam is Mark de Jong, 36 jaar en wonend in Oostgaarde in de Bergenbuurt. Hier woon ik samen met mijn vrouw en dochtertje van 2,5.

In 2010 ben ik in Capelle komen wonen en heb reeds al in verschillende wijken gewoond waaronder Schollevaar en Middelwatering.

In het dagelijks leven werk ik als contractbeheerder bij een bedrijf in de installatietechniek en tevens ben ik vrijwilliger taalcoach waarbij ik mensen met een taalachterstand help om hun kennis van de Nederlandse taal te vergroten. 

Inmiddels zit ik ook in de gemeenteraad om voor u mijn best te doen. Ik vind het belangrijk bereikbaar te zijn voor u en daarom hou ik deze website ook zo actueel als ik kan waar ik ook mijn eigen bijdrages zal uploaden zodat u zelf kunt zien waar ik onder meer mee bezig ben voor Capelle. 

Qua karakter ben ik een rustig, eerlijk en vrij direct persoon. Ik ben empatisch en hulpgevend ingesteld. Ik hou er niet van wanneer mensen 3 zinnen gebruiken om uiteindelijk niets te zeggen. Dit zie ik nog wel eens gebeuren in de gemeenteraad en het moet eens afgelopen zijn met mensen die hun eigen stem op microfoon mooier vinden dan het helpen van Capellenaren!