Word lid (5 redenen)

 

1. Ontwikkel je tot de beste versie van jezelf

Als lid van de VVD krijg je direct toegang tot een breed cursusaanbod. Of je nu een betere spreker of debater wil worden, je politieke kennis wil vergroten of een scherpe campagnestrategie wil ontwikkelen, bij de VVD is het mogelijk.

2. Word (politiek) actief

Om Nederland goed te besturen hebben we enthousiaste mensen nodig. Word jij ons nieuwe raadslid en later misschien wel de nieuwe Mark? Naast de politiek kun je ook actief worden binnen onze bloeiende vereniging. Lokale afdelingen hebben besturen die campagnes vormgeven en activiteiten organiseren.

3. Toegang tot een groot netwerk

De VVD is een hechte club met ruim 25.000 leden. Onze nieuwe leden zijn altijd verbaasd als ze op een VVD-festival zomaar even Mark Rutte kunnen aanschieten. Maar dat is wel precies de partij wie we zijn. Iedereen is benaderbaar, van betrokken Capellenaren tot de minister-president.

4. Capelle en Nederland nóg mooier maken

Wil je meepraten over de toekomst van Capelle en Nederland? Je kunt je bijdrage leveren tijdens onze fractievergaderingen, congressen of een van de vele thematische netwerken. Daarbinnen kan je meedenken over onderwerpen die je aan het hart gaan. Er zijn thematische netwerken over o.a. onderwijs, zorg, veiligheid, het mkb, defensie, buitenlandse zaken, en sport.

5. Gezelligheid

Naast de inhoud, staat gezelligheid voorop. Zo gaat onze fractie na een vergadering altijd voor een biertje en een bitterbal naar de Boekenkast. Kom je ook een keer langs?

Ik ben overtuigd en wil lid worden, wat nu?

Wat gaaf dat je lid wilt worden van de VVD! Nieuwe leden betalen het eerste jaar slechts 25 euro.